Târgul de carte şcolară “Gaudeamus”, ediţia aVIII-a

0

Publicat la 03 Nov 2010, de către mada, în Copii, Cărţi, Târguri

Bucureşti, 18 – 22 noiembrie, Sala Radio

Începând cu acest an, Târgul Internaţional Gaudeamus va avea, la fiecare ediţie, un invitat de onoare.

În 2010, Invitatul de Onoare este Belgia – Wallonie Bruxelles, opţiune bazată pe afinităţile culturale comune şi pe oportunităţile de cooperare şi schimburi profesionale pe piaţa cărţii, între cele două ţări. Momentul marchează şi Preşedinţia belgiană a Consiliului Uniunii Europene în perioada iulie-decembrie 2010. Preşedintele de Onoare al Târgului Internaţional Gaudeamus 2010 este domnul Jaques Dubois, filolog belgian cu o solidă reputaţie internaţională, profesor de literatură modernă şi de sociologie a literaturii la Universitatea din Liege, autor a numeroase studii de specialitate recunoscute pe plan mondial, cu precădere în sfera romanului poliţist şi a operei lui Georges Simenon.

1035823 1 Târgul de carte şcolară Gaudeamus, ediţia aVIII a

Cea de-a VIII-a ediţie a Târgului de Carte Şcolară “Gaudeamus” organizat de Radio România, în colaborare cu Uniunea Editorilor din România şi cu sprijinul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, se va desfăşura în Foaierul de Concerte al Sălii Radio.

Târgul face parte din Programul Lectura, proiect de anvergură naţională iniţiat şi derulat din anul 1994 de Radio România, având ca principal obiectiv susţinerea culturii scrise. Alături de oferta aproape completă de manuale şi de lucrările cuprinse in bibliografia şcolară de literatură română şi universală, evenimentul va aduce în faţa publicului cele mai recente apariţii editoriale pentru copii şi adolescenţi şi o gamă largă de materiale didactice.

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Pe aceeaşi temă despre viaţa artistică...

Lasă o părere