CineMAiubit, ediţia a 14-a@Cinema Studio

0

Publicat la 30 Nov 2010, de către mada, în Expoziţii, Festivaluri, Filme

6-9 decembrie, Cinema Studio, CineMaiubit

Şi în acest an, de ziua lui, la ora 17.30, Moş Niculae aduce în dar publicului de la Cinematograful STUDIO vernisajul unei expoziţii de fotografii şi afişe, precum şi o lansare de carte. La ora 18:30, după festivitatea de deschidere, se va da startul competitiţiei internaţionale de scurtmetraje.

cineMaiubit Festival de film CineMAiubit 2010
CineMAiubit îşi aşteaptă oaspeţii cu entuziasmul studenţesc şi emoţiile pozitive care îl definesc de 14 ediţii încoace, promiţând bucurie, artă şi inovaţie cinematografică.   A 14-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Studenţesc CineMAiubit îşi deschide porţile între 6 şi 9 decembrie 2010.

CineMAiubit, unicul festival internaţional de film studenţesc din România, a însemnat debutul pe marele ecran pentru mulţi dintre tinerii noştri cineaşti care astăzi au în palmares importante premii câştigate la Cannes, Berlin, Locarno, Rotterdam.

Şi în acest an, de ziua lui, la ora 17.30, Moş Niculae aduce în dar publicului de la Cinematograful STUDIO vernisajul unei expoziţii de fotografii şi afişe, precum şi o lansare de carte. La ora 18:30, după festivitatea de deschidere, se va da startul competitiţiei internaţionale.

Timp de 4 zile, maratonul scurt-metrajelor va alătura filme studenţeşti de ficţiune (peliculă şi digital) şi documentare, de animaţie şi experimentale, din România, Anglia, Bulgaria, Cehia, India, Israel, Italia, Slovacia, SUA, asigurând o largă paletă de viziuni cinematografice, din diverse zone culturale.

Ca de obicei, CineMaiubit continuă tradiţia competiţiei şi pentru scenariul de scurt-metraj, pentru fotografie şi afiş de film.

Juriul reuneşte personalităţi din lumea cinematografică şi formatori de opinie, precum actriţa Medeea Marinescu, regizorul Cătălin Mitulescu, istoricul de film Manuela Cernat, publicistul Cristian Tudor Popescu, directorul de fotografie Vivi Drăgan Vasile, dar şi alţi membri surpriză, din ţară şi de peste hotare.

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Pe aceeaşi temă despre viaţa artistică...

Lasă o părere